söndag 22 januari 2012

Dags för räkningar!

Söndag eftermiddag och sambon är iväg och jobbar. Vad passar väll då bättre än att avnjuta en nybryggd kopp kaffe och att titta till ekonomin.
Vi har troligen redan fått alla våra räkningar för månaden. Det är i alla fall ingen vi saknar, eller ja saknar räkningar gör man väll aldrig egentligen.

Månadens skörd summerades till 5st och summan landade på ca 9200, vilket kändes överkomligt för två personer. Av dessa är dessutom 1200 min fackavgift för 4 månader. Att man idag inte kan få e-faktura per månad för detta är ganska bedrövligt. Kan inte vara svårare att hantera det än att hantera autogiro.

Detta är inte enda räkningen som vi har på detta viss utan både tv och internet betalas kvartalsvis. Att betala annat än månadsvis bidrar till att våra "fasta" utgifter varierar ganska stort från månad till månad. 

I bloggens anda gäller det nu att se om vi kan göra något för att få ner våra kostnader. Det första att ta tag i här blir att kolla över vårt elabonnemang. Mer om detta i kommande inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar