torsdag 26 juli 2012

Att motstå köpsuget!

En av anledningarna till att det inte blivit så mycket skrivande den sista tiden är att jag snubblat in på en fantastisk hemsida. Ja jag tycker det i alla fall. Hemsidan, eller rättare sagt forumet, behandlar en hobby som alltid har varit ett stort intresse, dock är det länge sen jag gjorde något aktivt i området.
Efter att spenderat otaliga timmar inne på forumet och läst om olika skribenters erfarenheter och anläggningar, har jag blivit väldigt sugen på att påbörja något eget. Dock är detta inget som man kan tjäna några pengar på utan det är enbart för nöje och avkoppling.

Till saken hör då att hobbyn är väldigt dyr, eller den kan bli i alla fall. Bara en startsats skulle kosta i runda slängar 3000kr och sedan känner jag mig själv så bra att det säkert inte skulle räcka med en startsats, utan sedan vill jag ha mer tillbehör.

Frågan är hur "tråkig" man får göra sin vardag, har egentligen ingen hobby att tala om idag. Skulle klart vilja ta itu med min löpning som vore ett betydligt billigare alternativ. Men samtidigt kliar det lite i köp fingret.

Hur bör man göra egentligen? Skulle jag kanske fört upp en liten post i budgeten som Hobby pengar. Sedan när jag lagt undan tillräckligt kanske satsat på en startsats.    


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar