söndag 29 juli 2012

Höjt min lön!

Jag har inte jobbat jätte länge på mitt nuvarande jobb och känner väll att det finns massor kvar att lära, men en del känns det som att man ändå kan. Därför blev jag både lite glad och fundersam när jag blev erbjuden att bli tekniskt ansvarig för ett av arbetsområdena på min avdelning. Efter att ha haft ett samtal med chefen om vad det skulle innebära verkade det väldigt lovande.

Det hela går ut på att en del av min arbetstid reserveras för arbetet som tekniskt ansvarig. Något som i första etappen, som är aktuell nu, skulle innebära att 10% av tiden vigs åt detta. Det innebär inte att jag på något viss måste jobba fler timmar, även om det också är bra då jag har betalt för min övertid.

Vid samtalet med chefen kom även frågan om ersättning upp, givetvis vill man ju få ut något extra om man ska ta mer ansvar. Det hela slutade med 500 kr extra per månad, kanske ingen jätte summa men ändå välkommet. När sedan ansvaret utökas till det som är tänkt i slutänden kommer även betalningen att öka.


Det bästa med detta är att det kommer utöver den vanliga lönehöjningen, vilken ska diskuteras i Augusti. Kan hoppas att det bli lite till då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar