måndag 3 november 2014

Livstecken!

Nu är det längesedan det blev någon uppdatering här. Detta beror inte på att det saknats idéer att skriva om utan helt enkelt att tiden inte funnits. Att bli småbarns förälder har helt klart förändrat den tid man har tillgänglig. Hur som så börjar det nu infinna sig lite mera vardags rutiner, vilket gör att det förhoppningsvis kommer finnas lite mer tid för att se över ekonomin. 

Med den senaste tidens stiltje finns det en hel del saker att ta tag i:

• Mini kontot hos Avanza har upphört, och jag är överflyttad till den "riktiga" sidan. Här finns det nu lite jobb med att synka ihop konton. Känns onödigt med flera inloggningar. 
• Att mini kontot är avslutat innebär att man hamnade på 39 kr i minsta Courtage. Men det fanns alternativ om ner till en krona fast Courtage. Skulle behöva titta på hur detta står sig mot. Övriga alternativ.
• Dags att göra slutbetalning på billånet. Pengarna finns på kontot utan ränta medans vi betalar "dyr" ränta på lånet. Finns iga själ till att inte betala av det nu. 
• Kolla över sparandet av likvidamedel. Dags att byta placeringssäker och få ut någonting i alla fall. Nu är jag nere på 0.10% ränta vilket känns surt.
• dags för uppdatering av amerikafonden 

Hoppas snart kunna skriva om dessa saker!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar